website statistics10. 11. 2016 12:14

„Милиграм“ вечерва на градскиот плоштад

„Милиграм“ вечерва на градскиот плоштад

Српската група „Милиграм“, вечерва ќе настапи на градскиот плоштад во Куманово, по повод 72 од ослободување на градот.

Концертот ќе започна во 21 часот, а ќе трае 2 часа. Потоа ќе следува спектакуларен огномет.

Општината Куманово преку Фондацијата за култура, за концертот на Милиграм одвои 7000 евра.