website statistics15. 01. 2018 11:19

Крводарителска акција организира ВМРО-ДПМНЕ

Крводарителска акција организира ВМРО-ДПМНЕ

 Во просториите на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во т.н.Томбола, утре ќе се одржи крводарителска акција од 11 до 15 часот.

Акцијата ја организира УМС на ВМРО-ДПМНЕ Куманово.