website statistics19. 06. 2017 11:33

Акција на целиот асортиман во Алфи Техноцентар

Акција на целиот асортиман во Алфи Техноцентар

Со мотото „Ајде да купуваме евтино“ од денеска, па во текот на следните четири дена во салонот на „Алфи Техноцентар“ се нуди акција на целиот асортиман на производи.

„Ги намаливме цените за 20 отсто на целата „Гарден програма“, 25 отсто на целиот асортиман на осветлување, бојлерите се на попуст од 10% до 20%, сите артикли за домаќинство се на 15% и сите елементи за во бања имаат 20% попуст“ - изјави Филип Серафимовски, директор во „Алфи Техноцентар“.

За секоја сметка над 499 денари добивате гратис кафе во Алфи-кафе, а за одредени продукти се добива гратис ваучер од 1000 денари за идните пазарења во Алфи Техноцентар.

„Во нашите салони во тек се две големи акции, а на тоа додадовме уште една со која практично го ставивме целиот асортиман во нашиот салон на попуст. Освен горенаведените изненадувања, за потрошувачите следуваат уште многу изненадувања на лице место. Ве очекуваме„ - додаде Серафимовски.

Акцијата трае до четврток.