website statistics


Спасовски: Трајно ќе го решиме проблемот на стечајните работници

Трајно решавање на проблемот на стечајните работници во првите 100 дена од формирањето на Владата, вети, носителот на листата од втората изборна единица, од СДСМ,Оливер Спасовски на синиќешниот мини митинг пред жителите од кумановско Долно Којнаре.

Повеќе →